Ocenjeni učenici za prvu lekciju, za sada:Pillyan - Veoma lepo i tačno, svidja mi se što si sam dao primer za kontraefekat! - Ocena 5
Neyra - Kratko i jasno, tačno, ali mogla si i ti svoj primer, mada pošto je prva lekcija - Ocena 5
Chris - Sve tačno, jasno. Isti slučaj kao i sa Neyrom - Ocena 5
S@ki - Sve odgovoreno ali ima jedna greška, i dosta si moje reči koristila. Sve u svemu ok je - Ocena 4
Honey 605 - Kratko dosta, nema svojih primera, nije odgovoreno poslednje pitanje ali ajde, prva lekcija - Ocena 4
charmed fan - Lepo napisano, tačno i korektno. Svoji primeri. Nemam zamerki - Ocena 5
Smiley - Nije loše, kratko, bez nekih svojih primera, ali normalno napisano, prvo je pa dobro - Ocena 5
Bella - Nemaš svojih primera, uglavnom je sve to moje, ali dobro, bar si sve napisala korektno - Ocena 5
*Piper <3 Leo* - Korektno, lepo, tvoj primer - Ocena 5
Paige Matthews Halliwell - Kratko, jasno, mogla si svoje primere ali nema veze, prvi put je - Ocena 5
Miss_Halliwell - Odlično, svoje reči, jasno, svoji primeri - Ocena 5
Elena - Nijedan svoj primer, ali sve napisano, dvoumio sam se, ali popuštam na prvom - Ocena 5
Phoebe_4ever - Lepo napisano, svojim rečima, mada nema primera ali nema veze - Ocena 5
*PeChA* - Dobro napisano, sve korektno, sa svojim primerima - Ocena 5
SnG - Odlično, korektno, svoji primeri i još dodato - Ocena 5
Duško* - Veoma kratko, bez svojih primera, oskudno - 3
PEJDZ - Dobro napisano, više mojih reči, ali ima i svojih primera - Ocena 5
Milica - Lepo napisano, sa svojim primerom, dobro - Ocena 5
Jessie
- Dobro je napisano ali bez svojih primera. Tolerišem pošto je prvi - Ocena 5
Sonia Amane - Dobro napisano, sa svojim primerom - Ocena 5
Mark Halliwel - Kratko ali jasno, imaš jednu grešku, u poslednjem odgovoru - Ocena 4
kriss - Nejasni su mi neki odgovori, četvrto pitanje nije urađeno, ok je - Ocena 3
Sve ocene su napisane u prvom postu vašeg profila.
Ukoliko je neka izostavljena, kontaktirajte me na PM