Pink Pink
Broj poruka : 525 Datum upisa : 08.05.2010 Godina : 26 Lokacija : Everwhere...xD
| Naslov: Rezlutati testa Uto Jun 29, 2010 1:35 pm | |
| Obavestenje:
Testovi su završeni i učenici koji su se potrudili da urade test dobili su svoje ocene. Iz mog predmeta niko nije ostao sa negativnom, ali ima par onih koji su neocenjeni. Jednostavno tokom godine nisu se trudili da urade ni par zadataka, tako da meni nije preostalo ništa drugo. Evo po kom principu sam zaključila ocene: Učenicima koji nisu uradili test zaključena je manja prosečna ocena. Onima koji su preskakali određene zadatke, sabrane ocene su deljenje sa uračunatim znakom /. Takodje, zelela bih javno da pohvalim učenika koji je tokom godine redovno radio sve zadatke potpuno tačno, trudio se i imao sve petice.To je učenik Craper Devil.
Nadam se ovo biti podstrek da tako nastaviš i dalje, ali i drugim učenicima da se više potrude oko gradiva. Pošto je gore pomenuti učenik, Craper Devil, uradio 100% testa, i na sva pitanja odgovorio tačno, kompletno, koristeći odgovarajuće termine, ja neću raditi ispravak istog već ću vam postaviti njegov rad. Možete da vidite gde ste pogrešili i kako treba da izgleda kompletno odrađen test. To bi bilo sve za ovu školsku godinu, a učenicima koji će nastaviti školovanje želim uspeh i dobre ocene.
Prof. Holly Halliwell
| |
|